Shakira van Aar

Shakira van Aar

Ik ben Shakira van Aar, geboren en getogen in Schaijk. Ik ben werkzaam als ergotherapeut sinds 1999. Ik heb eerst in een verpleeghuis gewerkt, als ergotherapeut en als arbocoordinator. Ik heb zowel psychiatrische en psychogeriatrische cliënten behandeld en cliënten met verschillende lichamelijke aandoeningen o.a. NAH (niet aangeboren hersenletsel), parkinson, MS, amputatie, reuma.

Ook heb ik volwassenen begeleid in de thuissituatie, waaronder; cliënten die ter revalidatie opgenomen waren in het verpleeghuis begeleiden naar de eigen woonomgeving of verzorgingshuis en cliënten die door hun huisarts verwezen waren. Een belangrijk onderdeel hierin is het adviseren en aanvragen van hulpmiddelen en aanpassingen en het trainen van dagelijkse handelingen. Sinds 2010 werk ik bij ergotherapie Bernheze en heb ik nog meer gevarieerde hulpvragen en een verscheidenheid aan cliënten behandeld.

Mijn drijfveer als ergotherapeut is om samen met u de hulpvraag in kaart te brengen. Bijvoorbeeld om uw zelfstandigheid te behouden of te heroveren. Of om u als mantelzorger aanreikingen te geven in de zorg naar uw partner, kind of ouder.

In 2013 heb ik de opleiding handtherapie met succes afgerond en ben ik naast mijn werkzaamheden in de eerste lijn ook actief als handtherapeut.