Over ons

We zijn een jong team wat zich de afgelopen 10 jaar heeft bewezen in de omgeving. Wij zijn gericht op de vraag van de cliënt. Samen proberen we het maximale eruit te halen. Zelfstandigheid en het wegnemen van beperkingen zijn onze belangrijkste doelen.

Eelco Vogels
In 2001 ben ik mijn bedrijf gestart onder de naam vivo ergo. De dienstverlening van vivo ergo was gericht op ergotherapie op de werkplek. De eerste jaren heb ik mij verder gespecialiseerd in de begeleiding van volwassenen, waarbij beperkingen rondom het werk centraal bleven staan. Momenteel heb ik kleine maar ook grotere bedrijven binnen mijn klantenkring, wisselend van een accountantskantoor tot een koekjesfabriek. Enkele voorbeelden zijn: PVG international, FSV accountants, Haust, Mora, Vissers Stroopwafels. 

De laatste jaren begeleidde ik steeds vaker mensen in hun thuissituatie, als mensen thuis optimaal functioneren kunnen ze dat op hun werk ook beter. Dit vond ik voor de mensen die ik begeleidde een belangrijke aanvulling, maar voor mijzelf ook een leuke aanvulling op mijn werkzaamheden.

Met Ergotherapie Bernheze wil ik mijn dienstverlening verder uitbreiden in de richting van volwassen, ouderen en kinderen. Naast de alledaagse bedrijfsvoering en de ondersteuning van mijn medewerkers, probeer ik zelf ook zoveel mogelijk bij de praktijk betrokken te blijven door zelf te behandelen.

In 2011 heb ik de opleiding handtherapie in Rotterdam met goed gevolg afgesloten. Momenteel ben ik het grootste deel van mijn tijd actief met handtherapie in Oss en omgeving.